Ohnivý kuře II : 80 nových originálních receptů ze seriálu s vůní jídla a chutí života /

Janovy Lázně zažívají gastronomický boom - co podnik, to jiná kuchyně. Klasiku si vychutnáte u Slepičků. Španělský ptáček v podání hospodského Kohouta vás doslova uhrane. Dáváte-li přednost modernímu občerstvení, zavítejte do restaurace OK s kuchařem Macátkem, jehož speciality už zná široké okolí......

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2017
Vydání: Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01562nam a2200289 i 4500
001 84470
005 20181104231149.0
008 171018s2017 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 9788024934471  |q (brožováno) :  |c Kč 249.00 
040 |b cze  |e rda 
080 |a 641.5  |2 h 
245 0 0 |a Ohnivý kuře II :  |b 80 nových originálních receptů ze seriálu s vůní jídla a chutí života /  |c sestavila a redigovala Květuše Hrachová 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2017 
300 |a 178 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje rejstřík 
500 |a Vydáno ve spolupráci s TV Prima a agenturou Solootion 
520 2 |a Janovy Lázně zažívají gastronomický boom - co podnik, to jiná kuchyně. Klasiku si vychutnáte u Slepičků. Španělský ptáček v podání hospodského Kohouta vás doslova uhrane. Dáváte-li přednost modernímu občerstvení, zavítejte do restaurace OK s kuchařem Macátkem, jehož speciality už zná široké okolí... 
653 |a kuchařky  |a recepty 
999 |d 84470 
993 |0 0  |1 315200312485  |4 0  |6 D_641_500000000000000  |7 0  |9 158433  |a 179.28  |b 0  |c 312485  |d 2017-10-18  |e 0  |f D  |g D 641.5  |h 249.00  |i OPA  |j 127  |l D  |n 0  |r 2023-10-31  |t 5  |w 2018-11-04  |y KN  |z KU 
993 |0 0  |1 315200349311  |2 ddc  |4 0  |6 OLA_641_500000000000000  |7 0  |9 263414  |a 0.00  |b 0  |c 342767  |d 2024-01-05  |e 0  |f OLA  |g OLA 641.5  |h 249.00  |i -1  |l OLA  |r 2024-01-05  |t 5  |w 2024-01-05  |y KN  |z NF